Meny
Varukorg
Vi använder cookies på vår hemsida. Genom att besöka vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer...

Vintertäcke

Vintertäcke

Måttanpassat varmt och skönt täcke sytt i bävernylon och fodrat med teddy passande italiensk vinthund, whippet, greyhound, galgo español, saluki m.fl. Fodret finns i att få i flera olika färger. Påsydd reflex på sidorna. Om man vill sätta personlig prägel på täcket finns möjlighet att få text broderat på täcket (extra tillval).

Vintertäcke svart bävernylon - S Vintertäcke svart bävernylon - S
1 - 4 veckor
Varmt och skönt täcke sytt i svart bävernylon och fodrat med teddy passande italiensk vinthund. Fodret finns i att få i färgerna ljusgrå, mörkgrå, mörkblå röd, svart och vaniljvit. Påsydd reflex på sidorna. Magbandet stängs med kardborreband. Om man vill sätta personlig prägel på täcket finns m..
275,00SEK
Exkl moms:220,00SEK
Vintertäcke cerise bävernylon - S
1 - 4 veckor
Varmt och skönt täcke sytt i cerise bävernylon och fodrat med svart teddy passande italiensk vinthund. Påsydd reflex på sidorna. Magbandet stängs med kardborreband. Om man vill sätta personlig prägel på täcket finns möjlighet att få text broderat på täcket (extra tillval). För bästa passform ange ry..
275,00SEK
Exkl moms:220,00SEK
Vintertäcke jeanstyg - S Vintertäcke jeanstyg - S
1 - 4 veckor
Varmt och skönt täcke sytt i kraftigt jeanstyg fodrat med teddy passande italiensk vinthund. Fodret finns i att få i färgerna röd och vaniljvit. Påsydd reflex på sidorna. Magbandet stängs med kardborreband. Om man vill sätta personlig prägel på täcket finns möjlighet att få text broderat p..
275,00SEK
Exkl moms:220,00SEK
Vintertäcke röd bävernylon - S
1 - 4 veckor
Varmt och skönt täcke sytt i röd bävernylon och fodrat med svart teddy passande italiensk vinthund. Påsydd reflex på sidorna. Magbandet stängs med kardborreband. Om man vill sätta personlig prägel på täcket finns möjlighet att få text broderat på täcket (extra tillval). För bästa passform ange ..
275,00SEK
Exkl moms:220,00SEK
Vintertäcke turkosgrönt täckjackstyg - S Vintertäcke turkosgrönt täckjackstyg - S
1 - 4 veckor
Varmt och skönt täcke sytt i turkosgrönt täckjackstyg fodrat med grå pileteddy passande italiensk vinthund. Påsydd reflex på sidorna. Magbandet stängs med kardborreband. Om man vill sätta personlig prägel på täcket finns möjlighet att få text broderat på täcket (extra tillval). För bästa passfo..
275,00SEK
Exkl moms:220,00SEK
Vintertäcke rosa bävernylon - S Vintertäcke rosa bävernylon - S
1 - 4 veckor
Varmt och skönt täcke sytt i rosa bävernylon mönstrat med små blommor och fodrat med teddy. Passar italiensk vinthund. Fodret finns i att få i färgerna ljusgrå, mörkgrå eller svart. Magbandet stängs med kardborreband. Om man vill sätta personlig prägel på täcket finns möjlighet att få text..
275,00SEK
Exkl moms:220,00SEK
Vintertäcke olivgrön bävernylon - S Vintertäcke olivgrön bävernylon - S
1 - 4 veckor
Varmt och skönt täcke sytt i olivgrön bävernylon och fodrat med teddy passande italiensk vinthund. Fodret finns i att få i färgerna grönt eller svart. Påsydd reflex på sidorna. Magbandet stängs med kardborreband. Om man vill sätta personlig prägel på täcket finns möjlighet att få text broderat ..
275,00SEK
Exkl moms:220,00SEK
Vintertäcke jeanstyg - M Vintertäcke jeanstyg - M
1 - 4 veckor
Varmt och skönt täcke sytt i kraftigt jeanstyg fodrat med teddy passande whippet. Fodret finns i att få i färgerna röd och vaniljvit. Påsydd reflex på sidorna. Knäppningen av magbandet går att få med kardborreband eller klickspänne. Om man vill sätta personlig prägel på täcket finns möjlighet a..
375,00SEK
Exkl moms:300,00SEK
Vintertäcke svart bävernylon - M Vintertäcke svart bävernylon - M
1 - 4 veckor
Varmt och skönt täcke sytt i svart bävernylon och fodrat med teddy passande whippet. Fodret finns i att få i färgerna ljusgrå, mörkgrå, mörkblå röd, svart och vaniljvit. Påsydd reflex på sidorna. Knäppningen av magbandet går att få med kardborreband eller klickspänne. Om man vill sätta personli..
375,00SEK
Exkl moms:300,00SEK
Vintertäcke cerise bävernylon - M
1 - 4 veckor
Varmt och skönt täcke sytt i cerise bävernylon och fodrat med svart teddy passande whippet. Påsydd reflex på sidorna. Knäppningen av magbandet går att få med kardborreband eller klickspänne. Om man vill sätta personlig prägel på täcket finns möjlighet att få text broderat på täcket (extra ..
375,00SEK
Exkl moms:300,00SEK
Vintertäcke röd bävernylon - M
1 - 4 veckor
Varmt och skönt täcke sytt i röd bävernylon och fodrat med svart teddy passande whippet. Påsydd reflex på sidorna. Knäppningen av magbandet går att få med kardborreband eller klickspänne. Om man vill sätta personlig prägel på täcket finns möjlighet att få text broderat på täcket (extra til..
375,00SEK
Exkl moms:300,00SEK
Vintertäcke turkosgrönt täckjackstyg - M Vintertäcke turkosgrönt täckjackstyg - M
1 - 4 veckor
Varmt och skönt täcke sytt i turkosgrönt täckjackstyg fodrat med grå pileteddy passande whippet. Påsydd reflex på sidorna. Knäppningen av magbandet går att få med kardborreband eller klickspänne. Om man vill sätta personlig prägel på täcket finns möjlighet att få text broderat på täcket (extra ..
375,00SEK
Exkl moms:300,00SEK
Visar 1 till 12 av 21 (2 sidor)
Notification...