Meny
Varukorg
Vi använder cookies på vår hemsida. Genom att besöka vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer...

Bomullstäcke

Bomullstäcke

Måttanpassat täcke i dubbelt joggingtyg. Täcket är snöleopardmönstrat med grått foder. Detta täcke är sytt i ren bomull och ett bra alternativ till våra fleecetäcke. Som alternativ till den vanliga kragen kan täcket förses med en polokrage i svart ribbad trikå. Knäppningen av magbandet går att få med kardborreband eller klickspänne. Storlek S passar italiensk vinthund, storlek M whippet medan storlek L passar greyhound, galgo español, saluki m.fl.

Bomullstäcke - S
1 - 4 veckor
Täcke sytt i dubbelt bomullstyg. Fodrat med matchande foder. Täcket är av ren bomull och ett bra alternativ till våra fleecetäcken. Passar italiensk vinthund. För att få den bästa möjliga passform på ditt täcke behöver vi veta rygglängden, bröstkorgens omkrets, kroppsomfång och hundens ras (se flike..
225,00SEK
Exkl moms:180,00SEK
Bomullstäcke polokrage - S
1 - 4 veckor
Täcke sytt i dubbelt bomullstyg. Fodrat med grått foder. Täcket är försett med en polokrage i svart ribbstickning. Sytt i ren bomull och ett bra alternativ till våra fleecetäcken. Passar italiensk vinthund. För att få den bästa möjliga passform på ditt täcke behöver vi veta rygglängden, bröstkorgens..
225,00SEK
Exkl moms:180,00SEK
Bomullstäcke - M
1 - 4 veckor
Täcke sytt i dubbelt bomullstyg. Fodrat med grått foder. Täcket är av ren bomull och ett bra alternativ till våra fleecetäcken. Passar whippet. För att få den bästa möjliga passform på ditt täcke behöver vi veta rygglängden, bröstkorgens omkrets, kroppsomfång och hundens ras (se fliken Storleksguide..
275,00SEK
Exkl moms:220,00SEK
Bomullstäcke polokrage - M
1 - 4 veckor
Täcke sytt i dubbelt bomullstyg. Fodrat med grått foder. Täcket är försett med en polokrage i svart ribbstickning. Sytt i ren bomull och ett bra alternativ till våra fleecetäcken. Passar whippet. För att få den bästa möjliga passform på ditt täcke behöver vi veta rygglängden, bröstkorgens omkrets, k..
275,00SEK
Exkl moms:220,00SEK
Bomullstäcke - L
1 - 4 veckor
Täcke sytt i dubbelt bomullstyg. Fodrat med grått foder. Täcket är av ren bomull och ett bra alternativ till våra fleecetäcken. Passar greyhound, galgo español, saluki mf. För att få den bästa möjliga passform på ditt täcke behöver vi veta rygglängden, bröstkorgens omkrets, kroppsomfång och hundens ..
325,00SEK
Exkl moms:260,00SEK
Bomullstäcke polokrage - L
1 - 4 veckor
Täcke sytt i dubbelt bomullstyg. Fodrat med grått foder. Täcket är försett med en polokrage i svart ribbstickning. Sytt i ren bomull och ett bra alternativ till våra fleecetäcken. Passar greyhound, galgo español, saluki mfl. För att få den bästa möjliga passform på ditt täcke behöver vi veta rygglän..
325,00SEK
Exkl moms:260,00SEK
Visar 1 till 6 av 6 (1 sidor)