Vi väntar valpar v22!

CH Kathstone´s Daccapo At Amarti´s "Olly"

e: C.I.B. NO CH SE CH FI CH LV CH
Courtborne Don´t Be Cruel

u: NO CH Siprex Dana

SE JV-12 Torshammarens Saga "Saga"

e: Burnt Sienna Clark Street

u: SE LCCH NO LCCH Torshammarens Ellen

Olly är en lugn, snygg och en riktigt trevlig gentleman med bra storlek. Han har 4 kullar i Ryssland och Vitryssland och ställdes även ut en del när han var där på turné, med flera championtitlar som resultat i Vitryssland, Ukraina, Moldavien, Lettland, Litauen och Estland samt flertal CK i Sverige.

Saga är en underbar tjej med mycket utstrålning och som har CK på utställning, blev Svensk Juniorvinnare 2012 och därmed också kvalificerad till Crufts 2013. Whippetklubbens Trippelpris med uppnådda meriter inom Lure coursing, viltspår och utställning. Hon blev 10:e bästa svenska tik i Lure Coursing 2015. Både Sagas mamma och mormor är Lure Coursing Champions.

Vi ser fram emot den här kullen med stor spänning och förväntan!

Vid seriöst intresse hör av er till Maria på:

maria.nilhammer(at)telia.com
eller
0707-59 69 11

0 Comments

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.