Meny
Varukorg
Vi använder cookies på vår hemsida. Genom att besöka vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Läs mer...

Produktrecensioner

Hör vad våra kunder tycker!

Dela med dig av dina erfarenheter och skriv en recension. Att recensera är enkelt och det tar bara ett par minuter. Nästa gång du vill köpa en produkt kanske du blir hjälpt av andras recensioner. Tillsammans kan vi utrota felköpen!

Din recension är också viktig för att vi ska kunna göra våra produkter ännu bättre. Vi är beroende av att våra kunder ger oss feedback på vad som är bra och vad vi kan göra bättre.

Sortera
Antal

Ebba Åhlander Verifiera köp 2018-09-22

Jättefint täcke, passade min tjej perfekt! Verkar varmt och gosigt nu till vintern.

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Emma 2018-07-13

Fin och bra sele, sitter perfekt och stör inte som tidigare selar gjort. Detta blir en sele som kommer stanna :)

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Marie-Louise Ax 2018-07-11

Jättebra selar till två små italienare!! Vi är mycket nöjda!!

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Anneli 2018-07-08

Köpte sele till min lurcher. Han växte fortfarande så jag köpte till "valpbandet". Har funkat kanon. Bandet tog jag bort efter ett par månader. Selen sitter jättebra på honom. Helnöjd...

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Eva Berglund 2018-07-07

Bara positivt om täcket. Sitter perfekt då man själv bestämmer måtten.

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Nina J 2018-07-06

Enormt bra sele. Min hund är en Podenco och jag har haft jättesvårt att hitta ett sele som passar och inte skaver. Det här selet sitter perfekt och från dag ett har hon accepterat det. Nu har vi två selar tom, den ena med "päls" för vintertid och en utan för de varmare månaderna. Jag kan varmt rekommendera de här selarna. Att man sen får supersnabb service är ju grädden på moset. Tack Torshammarens!

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Rebecka 2018-07-06

Supernöjd med sele och servicen jag fick. Selen sitter jättebra på min saluki/greyhound/whippet-blandning. Lätt att sätta på och ta av. Känns säker. Rekommenderas.

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Camilla Bouvin 2018-07-06

Jag har en stor Whippet hane och selen passar jätte bra. Det blir inte någon dålig påfrestning på bog och armbågar. Jag är väldigt nöjd med min sele.

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Rebecka 2018-07-06

Mycket bra passform på min saluki/greyhound/whippetblandning. Selen känns säker och stark. Fick fantastisk hjälp och snabb service. Jättenöjd!

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Lone 2018-07-06

Veldig fornøyd, passer veldig fint til min Cirneco og min Azawakh.

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Gerd Ivarsdotter Åhgren 2018-07-06

Bra passform och fin kvalite på tyget, klara fina färger. Snabb och bla leverans

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Gerd Ivarsdotter Åhgren 2018-07-06

Fin passform och bra kvalite’. Väldigt fina klara färger. Som alltid snabb och bra leverans

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Ludmilla 2018-07-06

Er veldig fornøyd med selene suveren passform! Har 7 hunder hjemme og alle har deres sele. Den eldste sele er nokk 7-6 år gammel. Noe som jeg ekstra glad i - hunden kveles ikke når den drar i deres sele <3
Mine valpekjøpere i ulike land har kjøpt sele hos dere. Jeg får flere forfrågar og komentarer på mine bilde hvor hundene er i selene.
En ting kunne jeg ønsket - polstring på «tilkopling» særlig på IG sele.

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Kajsa 2018-07-06

Mycket nöjd med min sele. Sitter perfekt. Använder den i stort sett dagligen

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Malin 2018-07-06

Bekväm sele som inte skaver och sitter perfekt på min whippet. Vi är båda lika nöjda!

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Matilda 2018-07-06

Väldigt prisvärd sele! Rekommenderas. (Hade dock varit + i kanten med fodrat magband också )

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Matilda 2018-07-06

Väldigt prisvärd sele. Rekommenderas! Hade dock varit ett + i kanten med mjukfodrat magband också .

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Ludmilla 2018-05-16

Svært fornøyd, passer perfekt til mine Azawakher :)

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Stine 2018-04-11

Bra halsband! Skulle kunna tänka mig ett bredare, 4-5cm ev. ☺️

Kvalitet
Användbarhet
Utseende

Rebecka Wadsten 2018-04-04

Är supernöjd! Sitter perfekt och är rymningssäker. Går att ställa om jättebra. Bästa selen jag köpt till min whippet!

Kvalitet
Användbarhet
Utseende
Visar 1 till 20 av 188 (10 sidor)
Notification...