Menu
Your Cart

Reviews



We show all reviews - regardless of rating - to make it easier for you to choose the right product. We guarantee that all reviews are written exclusively by customers who have purchased the item.


Passar perfekt till min Borzoi

Joar Södergren
Verified buyer
2024-04-01

1 review(s)


Passar perfekt till min Borzoi

Joar Södergren
Verified buyer
2024-04-01

2 review(s)


Takk for at dere lager disse selene! De passer perfekt også når en behøver sele utenpå all slags bekledning. Denne gangen kjøpte vi med refleks, ekstra polstring og ekstra «valpebånd» til vår whippet-valp. Selene er veldig holdbare. Vi har fremdeles Thorshammer-seler som er over 15 år gamle. Smidig og god håndtering av moms/toll til Norge, og rask levering i postkassen. Takk!

Inger-Christine 
Verified buyer
2024-03-26

Torshammarens: Tack själv för de fina orden! Det var skoj att höra att ni är nöjda.

34 review(s)


Fantastiskt täcke som sitter som en smäck. Lagom tjockt för alla årstider. Man kan bara ha ngt under om kylan skulle slå till. Mkt nöjd och kommer beställa andra täcken i framtiden.

Malin Behrmann
Verified buyer
2024-03-22

11 review(s)


Jättefin tygkasse med ett fint motiv, som man blir glad av.

Marie-Louise Elmvall
Verified buyer
2024-03-18

1 review(s)


Det är den tredje munkorgen jag köper från Torshammarens, och jag är jättenöjd. Bra passform, bra hållbarhet och snabb leverans!

Lena Ohlsson
Verified buyer
2024-03-17

11 review(s)


Munkorgen är nog så bra. Men skicka den via Post Nord var under all kritik. Det tog en och halv vecka innan jag fick den. Mvh Susanne

Susanne Pedersen
Verified buyer
2024-03-05

Torshammarens: Jag beklagar att det tog lång tid för dig att få din munkorg. Då det inte finns några andra aktörer på marknaden som vill ta sig an försändelser i denna storlek är vi tyvärr tvungna att skicka via Postnord. Det känns dock inte riktigt rättvist att vi ska klä skott för Postnords misslyckanden.

4 review(s)


Jättenöjd! Passade perfekt!

Sara Nordström
Verified buyer
2024-03-04

37 review(s)


För liten till min galga, hade behövt 1 cm till vid nosen. Passade bättre på en greyhound.

Eva Hudin
Verified buyer
2024-02-16

2 review(s)


Perfect fit. Super quality. Beautiful colours.

Nilla Bengtsson
Verified buyer
2024-02-13

1 review(s)


Mjukt och fint halsband, sitter toppen på min Whippet

Petra Granqvist
Verified buyer
2024-02-07

16 review(s)


Veldig fin sele. God kvalitet. Bra kundeservice

Mathilde Skudem Ellefsrud
Verified buyer
2023-12-21

3 review(s)


Kanon bra! Köpte två stycken till våra greyhounds av större modell, den gula (23,50cm) till tiken på 35 kg och den bruna (24cm) till hanen på 40 kg. Jag ångrar inte att jag köpte den här modellen då jag föredrar när det finns lite mer utrymme för deras mun. De sitter suveränt och justering är enkelt att göra själv. Man känner även att det är av kvalité samt att dessa är hållbara. *Kvalité 5/5 *Passform 5/5 *Kundservice 5/5 (Fick otroligt fin hjälp när mitt paket blev stulet utanför dörren. Hjälpsamma, snabba med respons och fin service.) Mycket nöjd, rekommenderar skarpt!

Linn G
Verified buyer
2023-12-17

1 review(s)


Jättefint och mkt välsytt täcke. Mer än nöjd och underbar färg, den kornblå. Passade min whippet helt perfekt efter lämnade mått. Stort tack!

Eva Psaris
Verified buyer
2023-12-12

2 review(s)


Har haft flera selar från Torshammarens, lika nöjd varje gång. Bra utbud på färger. Perfekt att kunna få specialstorlek uppsydd då whippan är av det mindre slaget.

Åsa Måntorp
Verified buyer
2023-12-12

6 review(s)


Mycket bra! Enkel och smidig att använda/ta på och ta av. Säkert skön för hundarna med så få band över och under kroppen.

Eva Rosell
Verified buyer
2023-12-11

37 review(s)


Jättefint och passade bra!

Birgitta Strömberg
Verified buyer
2023-12-11

16 review(s)


Täcket sitter bra och torkar snabbt! Bästa whippettäcket!

Birgitta Strömberg
Verified buyer
2023-11-29

7 review(s)


Superbra! Snabb leverans !

Lorena Pettersson
Verified buyer
2023-11-25

16 review(s)


Blev mycket nöjd, satt perfekt på.

Helena Hedberg
Verified buyer
2023-11-21

2 review(s)