Meny
Kundvagn

Whippet t-shirt

Whippet t-shirt
Whippet t-shirt
Kommer snart
Whippet t-shirt
Whippet t-shirt
Whippet t-shirt
$ 9,09
Exkl moms: $ 7,27
  • Lagerstatus: Kommer snart
  • Art. nr: 10762

Välj alternativ

Denna t-shirt trycks i enfärgstryck med vinyltryck. ST101 är en klassisk rundstickad t-shirt i skön singel jersey. Den har rund halsribb med elastan och nackband. Det är en t-shirt av god kvalitet som passar alla. Barnstorlekarna har sidosömmar. Den finns i 15 storlekar och 4 olika färger.
Material: Singel jersey. 100% kammad, enzymtvättad, ekologisk bomull, askgrå 99% bomull / 1% viskos.
Färger: Vit, svart, askgrå och Sverigeblå.
Storlekar: XS - 6XL.

* Mätt över plagget 1 cm ner från armhålen.

**Mätt från högsta punkt av axel till nederkant av plagget.

Storlek Bredd * Längd **
XS 45 cm 68 cm
S 48 cm 70 cm
M 52 cm 73 cm
L 56 cm 75 cm
XL 60 cm 78 cm
2XL 63 cm 81 cm
3XL 66 cm 84 cm
4XL 70 cm 87 cm
5XL 74 cm 87 cm
6XL 78 cm 87 cm

Skriv en recension

Dålig Bra
Robotfilter (Captcha)
För att dina produkter från TORSHAMMARENS ska hålla sig fina år efter år bör du noga följa våra tvätt- och skötselanvisningar. Här nedan hittar du information om hur du bäst tar hand om dina nyinköpta produkter, samt lite goda råd om tvätt i allmänhet.
 Tvätta inte i onödan. För mycket tvättning är negativt både för ekonomin och miljön, men också för dina produkter. Många gånger räcker det med att skölja eller borsta av dem.
 Tvätta i lägre temperatur. För hårt smutsade produkter rekommenderar vi att tvätta i högst tillåtna temperatur. Är de däremot endast lätt smutsig rekommenderar vi att tvätta i låg temperatur, för att skona både produkten och miljön. Produkternas högsta tillåtna tvättemperaturer anges på respektive produktsida.
 Överdosera inte tvättmedlet. Att överdosera tvättmedlet ger inte bättre resultat, tvärtom kan överskottet stanna kvar i produkten och orsaka hudirritationer.
 Låt produkterna självtorka. Torktumling och torkskåp förbrukar inte bara mycket energi, de sliter även extra hårt på produkterna. Låt därför dina produkter självtorka om möjligheten finns.
 Stäng kardborrband och blixtlås före tvätt. Onödigt slitage kan många gånger förebyggas genom att stänga eventuella kardborrband och blixtlås innan tvätt.
 Använd inte sköljmedel mer än nödvändigt. Sköljmedel är inte bara en många gånger onödig kostnad, utan bidrar också till en onödig kemikalieanvändning. Dessutom kan användande av sköljmedel rentav förstöra vissa produkters funktioner och ändra materialets utseende. Det finns dock några tillfällen där vi rekommenderar användning av sköljmedel till våra produkter.
 Tryckta plagg kräver ingen annan omvårdnad än dina övriga plagg. För att du ska ha glädje av ditt plagg under så lång tid som möjligt finns det dock vissa enkla regler att följa. Tryckta plagg tvättas i 40°C. Vänd gärna ut och in på plagget före tvätt. Använd blekmedel sparsamt på vita plagg. Inte bara plagget utav blekmedlet, utan även motivet. Det är inte lämpligt att torka tryckta plagg i torktumlare. Det går däremot bra att stryka plagget. Följ anvisningar på respektive plagg. Stryk dock inte på själva motivet. Det går däremot bra att släta lite på avigsidan av plagget.