Meny
Kundvagn

Whippet - dam t-shirt

Whippet - dam t-shirt
Whippet - dam t-shirt
Whippet - dam t-shirt
Whippet - dam t-shirt
1-2 dagar
Whippet - dam t-shirt
Whippet - dam t-shirt
Whippet - dam t-shirt
Whippet - dam t-shirt
Whippet - dam t-shirt
99,00 SEK
Exkl moms: 79,20 SEK
  • Art. nr: 11221

Välj alternativ

T-shirt i dammodell med Whippet tryck. Denna t-shirt trycks i enfärgstryck med vinyltryck. T-shirten är en klassisk dam t-shirt med rund halsringning. Den har en feminin halsringning med en smal halsribb som är gjord med elastan. T-shirten har sidosöm och en passform som följer den kvinnliga figuren. Ärmarna har feminin passform och längd. Tillverkad i 100% bomull, singel jersey. Materialet är känt för att vara mjukt, flexibelt och slitstarkt. Det tål många tvättar, krymper minimalt och har bra färghållbarhet.

Material: Singel jersey. 100% kammad, enzymtvättad, ekologisk bomull.
Färger: Vit, svart och Sverigeblå.
Storlekar: XS - 3XL

* Mätt över plagget 1 cm ner från armhålen.

**Mätt från högsta punkt av axel till nederkant av plagget.

Storlek Bredd * Längd **
XS 42 cm 64 cm
S 44 cm 66 cm
M 46 cm 68 cm
L 48 cm 70 cm
XL 50 cm 72 cm
2XL 52 cm 74 cm
3XL 54 cm 76 cm
För att dina produkter från TORSHAMMARENS ska hålla sig fina år efter år bör du noga följa våra tvätt- och skötselanvisningar. Här nedan hittar du information om hur du bäst tar hand om dina nyinköpta produkter, samt lite goda råd om tvätt i allmänhet.
 Tvätta inte i onödan. För mycket tvättning är negativt både för ekonomin och miljön, men också för dina produkter. Många gånger räcker det med att skölja eller borsta av dem.
 Tvätta i lägre temperatur. För hårt smutsade produkter rekommenderar vi att tvätta i högst tillåtna temperatur. Är de däremot endast lätt smutsig rekommenderar vi att tvätta i låg temperatur, för att skona både produkten och miljön. Produkternas högsta tillåtna tvättemperaturer anges på respektive produktsida.
 Överdosera inte tvättmedlet. Att överdosera tvättmedlet ger inte bättre resultat, tvärtom kan överskottet stanna kvar i produkten och orsaka hudirritationer.
 Låt produkterna självtorka. Torktumling och torkskåp förbrukar inte bara mycket energi, de sliter även extra hårt på produkterna. Låt därför dina produkter självtorka om möjligheten finns.
 Stäng kardborrband och blixtlås före tvätt. Onödigt slitage kan många gånger förebyggas genom att stänga eventuella kardborrband och blixtlås innan tvätt.
 Använd inte sköljmedel mer än nödvändigt. Sköljmedel är inte bara en många gånger onödig kostnad, utan bidrar också till en onödig kemikalieanvändning. Dessutom kan användande av sköljmedel rentav förstöra vissa produkters funktioner och ändra materialets utseende. Det finns dock några tillfällen där vi rekommenderar användning av sköljmedel till våra produkter.
 Tryckta plagg kräver ingen annan omvårdnad än dina övriga plagg. För att du ska ha glädje av ditt plagg under så lång tid som möjligt finns det dock vissa enkla regler att följa. Tryckta plagg tvättas i 40°C. Vänd gärna ut och in på plagget före tvätt. Använd blekmedel sparsamt på vita plagg. Inte bara plagget utav blekmedlet, utan även motivet. Det är inte lämpligt att torka tryckta plagg i torktumlare. Det går däremot bra att stryka plagget. Följ anvisningar på respektive plagg. Stryk dock inte på själva motivet. Det går däremot bra att släta lite på avigsidan av plagget.

Skriv en recension

Dålig Bra